Vi løfter alle jeres serviceopgaver

Vores solide erfaring med opstart, indkøring og levering af rengøringsydelser sikrer en gennemtestet service og stabil kvalitet fra første dag og gennem hele aftaleperioden. Udover rengøring tilbyder vi både intern service og Facility Management-løsninger. 

Vi kan derfor levere en komplet og skræddersyet pakke, som løfter samtlige servicebehov og sikrer jer optimale rammer for at fokusere på jeres kerneydelse.

Vi har al den nødvendige erfaring samt en bred portefølje af services, så vi er klar til at træde ind som en solid og driftsstærk partner i ethvert Offentligt Privat Partnerskab. Vi kan tilbyde single service eller en hel Facility Management-pakke, og vi kan sikre en høj ensartet kvalitet gennem hele aftaleperioden. 

Jørgen Hertz. Direktør i Kongsvang Cleaning & Facility

Facility Management – én samlet serviceløsning

Vores portefølje er bred. Vi kan varetage alt fra rengøring, reception og græsslåning til vinduespolering, snerydning og vagtservice. Og uanset hvor mange services I vælger, gør vi det nemt og overskueligt for jer. Vi tager hånd om al ledelse, drift og kvalitetssikring, og så får I én primær kontaktperson og én samlet faktura.

Tilfredse kunder

Vi vil være 100 % sikre på, at vi hver dag leverer den service, I forventer af os, og gerne mere. År efter år analyserer et eksternt bureau derfor vores kunders tilfredshed. Og vi er oprigtigt stolte af de tilbagemeldinger, der kommer. Når vi scorer 6.1 (ud af 7) for vores evne til at overholde aftaler og levere til tiden. Og når vores medarbejdere scorer 6,8 for at være servicemindede, smilende og præsentable. Vores mål er altid at levere ensartet høj kvalitet, og det har vi vores kunders ord for, at vi gør.

Ring til Gitte

Har I brug for en uforpligtende snak eller et konkret tilbud, er vi altid klar med en kop kaffe eller en snak over telefonen. I ringer eller skriver blot til Gitte Rohmann i vores kundeservice.

Søg