Vores services

Nemt at være kunde hos Kongsvang

Vi skræddersyr en komplet løsning, som imødekommer jeres specifikke behov. Uanset om I har brug for én eller flere services, tager vi hånd om al ledelse, drift og kvalitetssikring, og så får I én primær kontaktperson og én samlet faktura.

Brede og fleksible serviceløsninger i hele Danmark

Jeres servicebehov kan ændre sig løbende. Derfor har vi gearet vores organisation, så vi altid kan tilpasse os årets gang og udvikling hos jer. Det kan vi, fordi vores portefølje af serviceydelser er bred, og fordi vi prioriterer en tæt personlig kontakt, så vi kan være på forkant med jeres behov.

Tilfredse kunder

Vi vil være 100 % sikre på, at vi hver dag leverer den service, I forventer af os. Og gerne mere. År efter år analyserer et eksternt bureau derfor vores kunders tilfredshed.

Vi er oprigtigt stolte af de tilbagemeldinger, der kommer. Når vi scorer 6.1 (ud af 7) for vores evne til at overholde aftaler og levere til tiden. Og når vores medarbejdere scorer 6,8 for at være servicemindede, smilende og præsentable. Det betyder alverden for os. For vores højeste mål er at understøtte en god dagligdag og et godt og sundt arbejdsmiljø. Og det har vi vores kunders ord for, at vi gør.

Søg