Kantine

Gør frokostpausen til noget særligt

Vi kender alle sammen kroppens signaler, når klokken nærmer sig middag. Hjernen sænker tempoet. Maven begynder at rumle, og tankerne bevæger sig længere og længere væk fra arbejdet. Det er tid til dagens vigtigste break; frokostpausen.

Frokostpausen er meget mere end den mad, vi spiser. Det er et socialt og rekreativt rum. Vi kan sammen med jer gøre frokostpausen til en behagelig stund, hvor I kan nyde et godt måltid og på bedste vis lade op til resten af arbejdsdagen. Vi kan også sammen skabe en café med god espresso, lækkert brød og helt friskbrygget the. Eller måske Take Away hvor medarbejderen kan få sund og god aftensmad med hjem, hvis der er de ekstra lange dage.

Service – helt overordnet

Få sunde og velsmagende spiseoplevelser til jeres kantine. Med varierende og spændende retter tilpasset årstidernes frugt og grønt. Uanset menuen bestræber vi os på at lave alt fra bunden med ordentlige råvarer, og vi bager altid vores egne brød og kager. Alt kan laves helt eller delvist økologisk, og vi kan naturligvis imødekomme særlige behov og allergener.

Service – helt konkret

Vi kan tilbyde en komplet kantineløsning, og derudover en række populære ekstra services, som tilfører en ekstra dimension til arbejdsglæden. Alt kan naturligvis skræddersys, så det passer til jeres behov og rammer.

Kantine – med lækker og varieret mad til frokostpausen

Egen café – med god espresso, lækkert brød og friskbrygget the.

Take Away – så medarbejderne kan få frisklavet og sund aftensmad med hjem på de lange dage.

Mad til møder – som løfter stemningen og sikrer, at ingen går kolde undervejs

Mad til events ude af huset – Picnic-kurve, snacks eller lækker grillmad. F.eks. til DHL-stafetten.

Særlige arrangementer – Vi kan f.eks. arrangere tema-dage i kantinen, hvor I sammen kan nyde en lækker italiensk buffet, gourmet-hotdogs eller klassiske tarteletter.

Uanset om det gælder hverdagene, julefrokosten eller fredagshyggen, så står vi klar til at understøtte den gode oplevelse.

Sådan arbejder vi

Vi er gode til at lytte, og samarbejdet starter altid med en gennemgang af jeres behov og jeres faciliteter, en god forventningsafstemning og herefter en klar aftale. Vi tilbyder naturligvis faglig sparring i forhold til jeres ønsker, så vi sammen sikrer os, at aftalen lever op til jeres forventninger.
Når aftalen træder i kraft, er løbende dialog et centralt indsatsområde, som sikrer, at I altid får den service, I har betalt for. Rent administrativt gør vi det nemt og overskueligt for jer at tilvælge vores kantineservice. I beholder jeres primære kontaktperson fra Kongsvang, og I får stadig kun én faktura. Uanset hvor mange ydelser, vi leverer.

De bedste samarbejdspartnere

Vores kantine-services hører under vores Facility Service. Det betyder, at arbejdet udføres af vores dygtige og erfarne samarbejdspartnere, som laver fantastisk mad og forstår at drive en god og moderne kantine.

De er, ligesom Kongsvang, godkendt til Servicenormen, hvilket betyder, at der er ordnede forhold hele vejen rundt. Vi står på mål for kvaliteten, og uanset hvor mange services I vælger fra os, så gør vi det stadig nemt med én primær kontaktperson og kun én samlet faktura. Intet administrativt besvær.

Den gode sparring er vigtig for samarbejdet

Vi har løbende dialog, så vi sikrer os at I får den service, som I betaler for hos os. Vi sørger samtidig for, at der er den gode faglige sparring, så vi sikrer os for begge parter, at aftalen den lever fuldt op til de forventninger som I har, når det er at I vælger at være partnere med os.

Søg