Vinduespolering

Omgivelserne betyder noget i forhold til dine medarbejderes arbejdsglæde og produktivitet. Ved at sørge for rene vinduer, kan dine medarbejdere lade sig inspirere af udsigten, hvis der er brug for en tænkepause i en travl hverdag. Beskidte vinduer og facader kan give det forkerte indtryk af jeres arbejdsplads. Lad os hjælpe jer med at skabe et rent og professionelt udtryk.

Vi polerer vinduer og renser facader af alle typer. Afhængigt af opgavens karakter trækker vi både på traditionelle og moderne metoder og redskaber. Er der vinduer, som er vanskeligt tilgængelige, kan vi f.eks. tilbyde vinduespolering med teleskopstænger. Metoden gør det muligt at polere vinduer i højden uden at anvende lift eller stige. Er jeres facader eller bygninger blevet medtaget af vind og vejr – eller graffiti – kan vi både tilbyde rensning og efterfølgende imprægnering. Her afhænger metoderne helt af typen af snavs og typen af underlag. Vi renser altid med størst mulig hensyntagen til miljøet.

Vi tilbyder vinduespolering af alle typer vinduer. Sprosser, spejle, butiksvinduer og vinduet på 4. sal. Indenfor og udenfor, og naturligvis med svanemærkede produkter. Trænger facaden til en rensning, klarer vi også den. Det kan være i faste intervaller eller ved tidsbestilling; altså lige når det passer jer.

Sådan samarbejder vi

Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov, når vi tilbyder vindues- og facadepolering. Vi har løst forskellige opgaver for store og små virksomheder i mange forskellige brancher, offentlige institutioner, på sygehuse og mange andre steder, og vi gør dagligt brug af vores erfaringer, når vi skaber værdi for offentlige og private kunder.

Vi er gode til at lytte og samarbejdet starter altid med en gennemgang af jeres behov og jeres faciliteter, en god forventningsafstemning og herefter en klar, realistisk og målbar aftale. Vi tilbyder naturligvis faglig sparring i forhold til jeres ønsker, så vi sammen sikrer, at aftalen lever op til jeres forventninger.
Når aftalen træder i kraft, er kvalitetstilsyn, dokumentation og dialog hele centrale indsatsområder, som sikrer, at I altid får den service, I har betalt for. Vores kvalitetssystem er gennemprøvet og velfungerende, og giver jer som kunder mulighed for altid at kunne følge med.

DE BEDSTE SAMARBEJDSPARTNERE

Vores vindues- og facadeservices hører under vores Facility Service. Det betyder, at arbejdet udføres af vores dygtige samarbejdspartnere, som er specialister på området. De er, ligesom Kongsvang, godkendt til Servicenormen, hvilket betyder, at der er ordnede forhold hele vejen rundt. Vi står på mål for kvaliteten, og uanset hvor mange services I vælger igennem Kongsvang, så gør vi det stadig nemt for jer med én primær kontaktperson og kun én samlet faktura.

Få et tilbud på
facadepolering i dag

Vores lange og brede erfaring har givet os et unikt netværk, som vi gør brug af, når vi udarbejder tilbud, der er målrettet forhold hos den enkelte kunde. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vinduespolering, rengøring eller andre services, og vi samarbejder kun med firmaer, som deler vores tilgang til arbejdet.

Kontakt os i dag for et uforpligtende møde med en af vores dygtige medarbejdere, som kan udarbejde et tilbud, der er målrettet jeres behov. Vi sørger altid for at lytte, så vi kan justere og målrette vores tilbud. Når rammerne for aftalen er på plads, kan vi gå i gang med arbejdet på jeres facader og vinduer eller hjælpe jer med andre serviceopgaver. Der er stor valgfrihed hos Kongsvang, hvor vi let kan justere i aftalen efter behov.

Søg