Erhvervsrengøring og Facility Management i topklasse

Gennem et tæt samarbejde med vores kunder har vi udviklet og tilpasset vores services, så vi på alle parametre kan imødekomme jeres branche-specifikke behov. Det kan handle om god og effektiv rengøring, og det kan handle om en bredere Facility Management-løsning, som giver jer optimale rammer for at fokusere på jeres kerneydelser.

Ensartet høj kvalitet

Vi har faste og gennemprøvede procedurer for hvert eneste trin i samarbejdet med jer. Alle drejebøger understøtter vores overordnede mål om at give jer en ensartet høj kvalitet hele vejen rundt.

Det handler om gode og klare forventnings-afstemninger. Det handler om rekruttering og oplæring af de rigtige medarbejdere til opgaven. Både de primære og dem, der står klar i tilfælde af planlagt og ikke planlagt fravær. Det handler om gennemgange af bygninger og om god organisering, og så det handler om veldokumenteret kvalitetssikring. 

Facility Management – én samlet serviceløsning

For os handler god service om evnen til at tilpasse os jeres behov. Og jeres behov handler formentlig ikke kun om den gode rengøring, men også om rydning af sne, mødeopdækning, reception, vagtordninger eller en lækker kantine. Med vores Facility Management-service står vi klar til at løse alle tænkelige servicebehov. Og uanset hvor mange services, I vælger, gør vi det nemt for jer med én samlet faktura og én primær kontaktperson.

Erhvervsrengøring i topklasse

Hvis du er på udkig efter et professionelt rengøringsfirma, som i årevis har samlet på tilfredse kunder i mange forskellige brancher, så bør du kontakte Kongsvang i dag, så vi sammen kan finde det helt rigtige tilbud til jeres virksomhed. Vi har igennem årene hjulpet en lang række virksomheder med erhvervsrengøring og Facility Management, som er tilpasset den enkelte virksomheds behov. Vi er altid i tæt dialog med vores kunder, så vi kan blive ved med at levere services, som skaber værdi for de enkelte virksomheder.

Når Kongsvang står for rengøringen i jeres virksomhed, får I rengøring i topklasse. Rengøring, som altid lever op til vores høje krav og interne retningslinjer, så I er sikret et perfekt resultat hver gang. Vores rengøringsservice følger faste og gennemarbejdede procedurer, som vi har udviklet for at sikre at vores kunder altid kan regne med et godt og ensartet resultat, når I overlader ansvaret for virksomhedens rengøring til Kongsvang.

Vi er et professionelt rengøring firma

Når vi indleder et samarbejde med nye kunder, sørger vi altid for en grundig forventningsafstemning, så vi altid leverer et tilfredsstillende resultat, som er værdiskabende for de enkelte virksomheder. Vores rengøring følger faste procedurer, som vi har udviklet over årene. Procedurer, som sikrer rengøring i topklasse og veldokumenterede kvalitetskrav.

Vi tilbyder rengøringsservice målrettet jeres behov

Alle virksomheder er forskellige og har forskellige behov for rengøring og andre services. Når vi indleder et samarbejde om rengøringen i jeres virksomhed, får I en professionelt og gennemarbejdet løsning med veldokumenterede resultater. Gennem vores tætte samarbejde med virksomheder i forskellige brancher, har vi tilpasset vores services, så vi altid kan imødekomme de behov, som kendetegner forskellige virksomheder og brancher.

Vi råder over en kompetent gruppe medarbejdere, som hver især er har bestået forskellige kurser, der giver dem ret til at arbejde med rengøring af klassificerede miljøer. Derfor kan vi tilbyde certificeret rengøring af klassificerede miljøer, hvor der er strenge kvalitetskrav til rengøringen. Det er rengøring indenfor sundhedsvæsenet, klinikker, fødevareproducenter, medicinalvirksomheder og I andre brancher, hvor arbejdets natur stille høje krav til rengøringsstandarder.

Rengøring erhverv og Facility Management

Vores erfaring har vist os, at mange virksomheders servicebehov ikke kun handler om rengøring. Derfor tilbyder vi professionel Facility Management, hvor vi løser alle tænkelige servicebehov i jeres virksomhed. Det kan være snerydning, opdækning til møder, bemanding af reception, vagtpersonale eller driften af jeres kantine. Vi har gjort det nemt at tilvælge services, så I får en løsning, der er målrettet jeres behov. Uanset hvor mange services I vælger at gøre brug af, har vi gjort det let for jer med én samlet faktura og en fast kontaktperson, så vi hurtigt kan foretage justeringer, hvis I oplever ændrede behov.

Erhverv rengøring - nemt og effektivt

Vi løser både opgaver for statslige, regionale og kommunale institutioner og for private virksomheder i forskellige brancher. Vi har udviklet effektive og veldokumenterede procedurer for rengøring i forskellige brancher og kan derfor tilbyde erhvervsrengøring og andre services, som er målrettet behovet i finansielle virksomheder, produktionsvirksomheder, klassificerede områder, offentlige institutioner og andre steder, hvor vi oplever fællestræk i vores kunders behov for virksomhedsrengøring og andre services.

Der bliver naturligvis altid taget udgangspunkt i den enkelte kundes behov og sørger for grundig gennemgang og analyse af de fysiske rammer, så vores personale kan levere effektiv erhvervsrengøring med veldokumenteret kvalitetssikring, så I er sikret det samme gode resultat – hver dag.

Frigiv ressourcer med vores rengøring virksomheder

Vi sørger for grundig oplæring og uddannelse af vores medarbejdere, så I altid er sikret den samme høje kvalitet af det arbejde, som medarbejderen udfører. Både når det kommer til det primære rengøringspersonale og de medarbejdere, som dækker vagtplanen ved ferie og sygdom. Disse procedurer sikrer, at I altid kan regne med et ensartet og tilfredsstillende resultat, når I møder ind om morgenen. Ved at lade os stå for rengøring af virksomhed, kan I frigøre ressourcer, så jeres medarbejdere kan koncentrere sig om at løse de opgaver, som de er ansat til at løse.

Få et tilbud fra en topklasse rengøring virksomhed i dag

Vi inviterer gerne på en kop kaffe, hvis I har brug for en uforpligtende samtale eller et tilbud, så I kan blive klogere på mulighederne med professionel erhvervsrengøring- og services, der er målrettet behovet i forskellige virksomheder. Vi glæder os til at høre fra jer.

Ring til Gitte

Har I brug for en uforpligtende snak eller et konkret tilbud, er vi altid klar med en kop kaffe eller en snak over telefonen. I ringer eller skriver blot til Gitte Rohmann i vores kundeservice.

Søg