Den bedste service til jeres medarbejdere

I behøver ikke at bruge energi på ting, som ikke er jeres kerneopgaver. Hos Kongsvang er vi eksperter i at understøtte velfungerende, professionelle kontormiljøer, og vi kan altid tilpasse services efter jeres behov. 

Vi tilbyder den gode og fleksible rengøring, som vores medarbejdere leverer med et smil. Vi kan hjælpe jer med alle de daglige serviceopgaver, som får arbejdsdagen og kontoret til at fungere. Og skal medarbejderne have det lidt ekstra godt, kan I altid vælge at drysse lidt ekstra service-krydderi oveni.

Samarbejdet med Kongsvang det kører bare. Vi har haft den samme servicemedarbejder fra Kongsvang tilknyttet gennem en række år, og den stabilitet betyder rigtig meget for os. Han kender huset, alle er på fornavn med ham, og vi har nogle gode rutiner og en god løbende kommunikation. Og hvis vi har møder, der trækker ud eller arrangementer i huset, møder vi en rigtig god fleksibilitet. Så vi er meget tilfredse med samarbejdet

Niels Åge Markussen, Salling Bank

Én samlet serviceløsning

Vi tilbyder en skræddersyet serviceoplevelse, som gør det nemt og rart at være medarbejder hos jer. Føler medarbejderne, at de bliver behandlet godt, vil I opleve mere tilfredse medarbejdere, som bedre kan fokusere på det, de er bedst til. Det er dét, god service kan.

Vi anbefaler en løsning, hvor vi fokuserer på tre service-niveauer. Alt efter behov.

Alle de ting, som bare skal være i orden i et rent og sundt arbejdsmiljø. Først og fremmest god rengøring, men f.eks. også vinduespolering, græsslåning og rydning af sne.

Services som får arbejdspladsen til at køre bedre, og som giver medarbejderne de bedste rammer for at fokusere på kerneydelserne. Det kan være en lækker frokostordning, telefonpasning, print-opgaver, mødeopdækning, oprydning, postomdeling mm.

Tiltræk og fasthold de bedste medarbejdere med services, som løfter hverdagen og gør arbejdspladsen attraktiv. I kan tilbyde skjortevask med fast ugentlig levering på kontoret. 

Tilbyd bilvask, mens de passer deres arbejde. Og tilbyd en lækker Take Away ordning, så de kan få god aftensmad med hjem, selvom arbejdsdagene bliver lange.

Vi kan understøtte jeres arbejdsplads og medarbejdere hele vejen rundt. I tager blot fat på Gitte (se nederst), hvis I vil høre mere eller have et tilbud.

Service er tillidssag

Som serviceleverandør er vi tæt på jer og jeres medarbejdere. Derfor er tryghed alfa omega. Når I vælger Kongsvang til intern service eller rengøring, vil I udelukkende møde vores egne medarbejdere. De er uddannede og praksis-oplærte specifikt til opgaverne hos jer. De møder altid op i Kongsvang-uniform, har tavshedspligt og papirerne i orden, og så arbejder de naturligvis under ordentlige overenskomstsikrede forhold. 

I kan samtidig være helt trygge ved de midler og metoder, vi benytter. Alle vores rengøringsmidler er svanemærkede, og vores metoder lever op til de højeste branche standarder.

Ring til Gitte

Har I brug for en uforpligtende snak eller et konkret tilbud, er vi altid klar med en kop kaffe eller en snak over telefonen. I ringer eller skriver blot til Gitte Rohmann i vores kundeservice.

Søg