... og I skal selvfølgelig ikke gå ned på kaffen

Der er mange ting, der kan stjæle tid og opmærksomhed fra kerneopgaverne. Vi kan hjælpe jer med de fleste. Også kaffemaskinen. For hos Kongsvang er vi eksperter i at understøtte velfungerende kontormiljøer med alt, hvad det indebærer.

Det handler selvfølgelig ofte om den gode og fleksible rengøring, som vores medarbejdere leverer med et smil. Og så handler det om alle de daglige opgaver, som får tingene til at køre, og som sikrer et godt og sundt arbejdsklima. Og ja, det kan jo f.eks handle om at opfylde og vedligeholde kaffemaskinen.

Vi har et fantastisk godt samarbejde med Kongsvang, og jeg synes, jeg møder en virkelig god forståelse for den situation, vi er i som kunde. Er der det mindste, så har jeg én kontaktperson, jeg ringer til, og så bliver der handlet på tingene med det samme. Der oplever jeg Kongsvang som enormt imødekommende. Der er en udpræget fleksibilitet og omstillingsparathed, og jeg kan mærke, at Kongsvang virkelig og oprigtigt gerne vil gøre en forskel for os og vores medarbejdere. Så jeg er meget, meget tilfreds.

Per Havn, IT Relation 

Skræddersyet serviceløsning

Vi tilbyder næsten alle tænkelige serviceløsninger, men lad os blot nævne nogle stykker, som mange af vores kunder i dag nyder godt af: Rengøring. Reception. Afkalkning af diverse maskiner. Rydning af sne. Rengøring af køleskab. Omdeling af post. Print. Mødeopdækning og forplejning. Vinduespolering. Hente smørrebrød.

Vi kan skræddersy en komplet serviceløsning, så I får ro til at gøre det, I er bedst til. Og uanset hvor mange services, I køber, så gør vi det nemt for jer med én samlet faktura og én primær kontaktperson

Service på en tryg måde

Som serviceleverandør kommer vi tæt på jer og jeres medarbejdere. Derfor er tryghed alfa omega. Når I vælger Kongsvang til intern service eller rengøring, vil I udelukkende møde vores egne medarbejdere. De er uddannede og praksis-oplærte specifikt til opgaverne hos jer. De møder altid op i Kongsvang-uniform, de har tavshedspligt og papirerne i orden, og så arbejder de naturligvis under ordentlige overenskomstsikrede forhold. 

I kan samtidig være helt trygge ved de midler og metoder, vi benytter. Alle vores rengøringsmidler er svanemærkede, og vores metoder lever op til de højeste branche-standarder.

Ring til Gitte

Har I brug for en uforpligtende snak eller et konkret tilbud, er vi altid klar med en kop kaffe eller en snak over telefonen. I ringer eller skriver blot til Gitte Rohmann i vores kundeservice.

Søg