Erfaren statslig samarbejdspartner

Vi har solid erfaring med at servicere og samarbejde med statslige institutioner i hele landet. Kongsvang har været part i rammeaftalerne under moderniseringsstyrelsen i alle tre udbud siden 2011, og servicerer i dag ministerier, styrelser og nogle af landets største uddannelsesinstitutioner. 

I vil derfor møde en erfaren serviceudbyder, som forstår jeres rammer og behov, og som – ifølge vores kunder – leverer varen.

Vi har et meget fint og veludviklet samarbejde med Kongsvang. Jeg har personligt en rigtig god kommunikation med servicelederen, som gør det nemt at tale om tingene. Når vi har snakket om noget, så bliver der handlet på det, så det kan jeg kun være tilfreds med. Og rengøringspersonalet løser opgaverne godt. Jeg er faktisk imponeret over, hvordan de på samme tid er meget diskrete og samtidig enormt effektive. Og i øvrigt meget imødekommende og ordentlige. Det er godt gået.

Benny Ruhe. Retten i Viborg

Ensartet høj kvalitet - uden afbrydelser

Vores solide erfaring med opstart, indkøring og levering af rengøringsydelser til offentlige institutioner sikrer en gennemtestet service og stabil kvalitet fra første dag og gennem hele aftaleperioden. 

Alle drejebøger understøtter vores overordnede mål om at levere en ensartet høj kvalitet. Vores vej dertil er en høj prioritering af følgende 4 områder.

Når vi kan levere stabil høj kvalitet dag efter dag, skyldes det blandt andet, at vi har ordentlige forhold for vores medarbejdere. Vi sikrer en god løn efter overenskomst, et godt arbejdsmiljø, relevant uddannelse og opkvalificering samt fravalg af natarbejde, så vi og vores medarbejdere kan få familielivet til at fungere.

Ordentligheden medfører, at vi bedre kan rekruttere og holde på vores dygtige medarbejdere, hvilket smitter direkte af på kvaliteten af den service, vi leverer.

Vores kvalitetssystem er gennemprøvet og velfungerende, og sikrer, at I altid får den lovede kvalitet. Vi arbejder med faste procedurer for medarbejdernes daglige egenkontrol, det stationære tilsyns daglige kvalitetsopfølgning og servicelederens månedlige kvalitetskontrol. 

I får 24/7 adgang til digitale oversigter og dokumentation, så I nemt kan følge med, og er der brug for at vende noget, er vores serviceledere altid enten ude hos jer eller til at få fat på over telefonen. Forekommer der fejl eller mangler, genopretter vi dem om muligt samme dag eller senest næste gang, vi rengør området.

Vi vil fra første rengøringsdag sikre et solidt og kvalificeret beredskab, så vi kan levere en overbevisende håndtering af planlagt såvel som og ikke planlagt fravær. Der er i hele kontraktperioden tilknyttet instruktører, som instruerer nye medarbejdere og varetager geninstruktion.

I tilfælde, hvor der er fravær blandt de fast tilknyttede servicemedarbejdere, skærper vi kvalitetssikringen og udfører kontrol i samtlige lokaler efter endt rengøring.

Vi er kendt i branchen for en flad driftsorganisation og for at bruge flest ledelsesressourcer. Vores servicelederne bruger 80 % af deres tid hos kunder og medarbejdere, og kun 20 % på administration og økonomisk rapportering. Det betyder, at de har tid til at sikre, at vores udførende medarbejdere modtager god ledelse, så de kan levere en stabil og kontinuerlig kvalitet til den aftalte tid.

Det betyder også, at vi altid kan have en god løbende dialog med jer og være på forkant, hvis jeres behov ændrer sig.

Tilfredse kunder

Vi vil være 100 % sikre på, at vi hver dag leverer den service, I forventer af os. Og gerne mere. År efter år analyserer et eksternt bureau derfor vores kunders tilfredshed. Og vi er oprigtigt stolte af de tilbagemeldinger, der kommer. Når vi scorer 6.1 (ud af 7) for vores evne til at overholde aftaler og levere til tiden. Og når vores medarbejdere scorer 6,8 for at være servicemindede, smilende og præsentable. 

Det betyder alverden for os. For vores højeste mål er at understøtte en god dagligdag og et godt og sundt arbejdsmiljø. Og det har vi vores kunders ord for, at vi gør.

Ring til Gitte

Har I brug for en uforpligtende snak eller et konkret tilbud, er vi altid klar med en kop kaffe eller en snak over telefonen. I ringer eller skriver blot til Gitte Rohmann i vores kundeservice.

Søg