Når vi taler om ordentlighed i Kongsvang, er det i den bredest mulige forstand. Vi ønsker, at alle vores ydelser, rammer og processer skal bære præg af, at vi behandler hinanden, samfundet og naturen ordentligt.

Derfor er det helt essentielt for os som serviceleverandør at opfylde Servicenormen, og at have aftaler i hus med arbejdsmarkedets parter. Det er din garanti for god moral og orden i sagerne.

Støtter op om den danske model

Vi værner om den danske arbejdsmarkedsmodel og viderebringer de sunde værdier, det danske arbejdsmarked har. Så når man er ansat hos Kongsvang, er man sikret en ordentlig løn efter gældende overenskomster.

Vi har aftaler med:

Vi samarbejder desuden tæt med jobcentre og de forskellige fagforeninger om at få udsatte borgere og borgere med anden etnisk baggrund i arbejde, f.eks. via praktikforløb eller boligsociale projekter.

Servicenormen - garanti for god moral og orden i sagerne

Vi er godkendt til Servicenormen; en garantimærkning, som udelukkende tildeles medlemmerne af Servicebranchens Arbejdsgiverforening (SBA). Det betyder helt konkret, at vi lever op til de syv punkter i Servicenormen:

GDPR - Data med omtanke

Vi behandler kunders og medarbejderes data ordentlig og efter gældende standarder for opbevaring af personfølsomme oplysninger. Vores medarbejdere har desuden tavshedspligt, så I kan være helt trygge ved, at vi bevæger os rundt på jeres arbejdsplads.

“Med vores AAA-kredit-rating kan vi give vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere tryghed i,
at vi driver en solid og stabil virksomhed. Man kan regne med os”

Jørgen Hertz

Direktør, Kongsvang
Søg